Danferie – Feriehus og feriesenter i Danmark

Vigsø

Fasiliteter

Innendørs

Utendørs

Området

Noen aktiviteter er mot betaling
Prisene er inkludert sluttrengjøring. Energiomkostninger: strømforbruk kommer i tillegg.
Øvrige omkostninger: Husdyr: 275 DKK pr. husdyr.

Vigsø Feriesenter
Vigsø Feriesenter ligger i naturskjønne omgivelser i Thy i Nordvest Jylland nær Hanstholm og Limfjorden. Alle våre ferieboliger ligger rett ved de fantastiske og barnevennlige strendene i Vigsø Bukten. Her kan dere oppleve det fascinerende Vesterhavet, både fra sin barske side med høye bølger og kraftig vind, og fra sin mere rolige side på en deilig og varm sommerdag. I Vigsø Feriesenter har dere gratis adgang til badelandet vårt, hvor vannet alltid er 28 grader og luften min. 30 grader. Ta derfor en tur ned den 50 meter lange vannsklia, slapp av i boblebadet og i varmtvannsbassenget eller få en ordentlig dusj under badelandets fossefall.
Vigsø Feriesenter har i alt 174 ferieboliger med plass til fra 2 personer og helt opp til 12 personer. Senteret er bygget opp som 3 byer, A-, B- og C-byen. De tre hustypene har forskjellig innredning, og i B-byen er husdyr ikke tillatt, da husene er allergivennlige. De fleste av A-husene er privateide og har derfor mer privat særpreg.

I tillegg til vårt innendørs badeland kan vi tilby mange aktiviteter for hele familien. I Bakkehuset, vårt arbeidende verksted, har vi blant annet dropskoking, rav- og steinsliping t-skjorte-maling, smykkefremstilling og dragebygging. Vi kan også tilby aktiviteter som billig sykkelutleie, minigolf, windsurfing, motocross og tennis. Vi har også vår egen naturskjønne 9-hulls golfbane.

Priser/Bestilling