Danferie – Feriehus og feriesenter i Danmark

Rømø Resort

Fasiliteter

Innendørs

Utendørs

Området

Noen fasiliteter er mot betaling Prisene er inkludert sluttrengjøring. Energiomkostninger kommer i tillegg Øvrige omkostninger: Husdyr: 275 DKK pr. husdyr.

 

 

Rømø Resort Feriesenter
Inviter familien på et opphold litt utenom det vanlige. På Danland Rømø Resort bor dere i smakfullt innredde ferieboliger med fokus på kvalitet. Velg et hus med havutsikt og nyt den storslåtte naturen fra deres private terrasse. Når mørket senker seg kan dere nyte stemningen foran vedovnen, med kakao og popkorn. Alle boligene har gratis internett.
Det store subtropiske badelandet innbyr til ren nytelse, lek og avslapping. Opplev spa-området med hele familien på utvalgte tidspunkt på dagen. Da har barn fri adgang. Både ute og inne er det mye moro for den aktive familien. Barna kan få boltre seg på lekeplassen og på hoppeputen, de voksne kan spille golf eller hva med en familieturnering i bowling?

Fantastiske naturopplevelser er innenfor rekkevidde på sykkel- og vandreturer, og den praktfulle stranden ligger i gåavstand fra feriesenteret. Prøv også en østerssafari eller en ”sort sol-tur”. Nyt de lokale spesialitetene på Restaurant Ø hjemme på feriesenteret og la deg bergta av panoramautsikten over havet.

Bestilling/priser