Danferie – Feriehus og feriesenter i Danmark

Løkken

Fasiliteter

Området

Det er røykeforbud i leilighetstypene: 2, 4 og 6
Prisene er inkl. sluttrengjøring. Energiomkostninger kommer i tillegg.

Øvrige omkostninger: Husdyr: 275 DKK pr. husdyr.

Feriesenteret ligger i Løkken, som er kjent for å ha en av Europas beste badestrender, hyggelig atmosfære og masse liv året rundt. Med 750 meter til en flere kilometer lang badestrand, klitter og rent badevann og med Løkken Golfbane som nabo, er det nok å finne på.
Vi har tre hustyper, som alle er utført i de beste materialer med det lille ekstra. Alt det man har bruk for i et feriehus, følger naturligvis med. Gratis internett i alle feriehus.
Skipperhuset er et fint og velinnredet hus på 74 m2 med to etasjer. Det er seks soveplasser fordelt på to soverom med dobbeltsenger og en hems. Foran huset finnes to parkeringsplasser.
Golfhusene er på 89 m2 og har utsikt over golfbanen. Huset er romslig, fullt møbler og har 8 soveplasser. Spis frokosten på utendørsterrassen, mens du følger spillet og nyter utsikten. Huset har 2 tilhørende parkeringsplasser.
Strandhuset har plass til hele familien og flere venner. Hele 105 m2 i to etasjer. Huset har åtte soveplasser fordelt på fire soverom samt en badstue og et boblebad. Alle rom er fullt møblert. Det er dessuten dyner og puter til alle sengeplasser. Foran huset finnes to parkeringsplasser.
Som gjest på Danland i Løkken har du gratis adgang til Løkken svømmehall og får 20 % rabatt på spill hos Løkken golfklubb.
Lekeplass på stedet.

Priser/Bestilling