Danferie – Feriehus og feriesenter i Danmark

Løjt

Fasiliteter

Innendørs

Utendørs

Området

Noen fasiliteter er mot betaling

Prisene er inkludert sluttrengjøring. Energiomkostninger kommer i tillegg.
Øvrige omkostninger: Husdyr: 275 DKK pr. husdyr.

 

Løjt Feriesenter
Fra et av Danmarks finest beliggende feriesentre har dere en super utsikt over Genner Bugt og Lillebælt. I dette deilige område er det i sommermånedene gratis adgang til et stort utendørs svømmebasseng med separat barnebasseng. Dere kan også bade fra den barnevennlige stranden eller benytte dere av gode surfe- og fiskemulighetene, og Åbenrå Golfklubm ligger bare 200 m unna med en av de flotteste 18-hullsbaner i Danmark. Av andre aktiviteter kan nevnes beachvolleybane, minigolf og lekeplass.
Dere bor i deilige feriehus, som er beliggende på fellesarealer i naturskjønne omgivelser, og fra mange av husene er det en fantastisk utsikt over Genner Bugt.
Det fine området byr på gode sykkel- og utfluktsmuligheter og andre fritidsbeskjeftigelser. Et kvarters kjøring fra feriesentret ligger Aabenraa, hvor dere finner én av Danmarks hyggeligste gågater, og den tyske grense ligger kun en kort kjøretur fra feriesentret. Litt lengre turer kan gå til Legoland eller Danfoss Universe.
Ved bassengområdet er det café og grill med mulighet for å sitte ute og inne og nyte diverse forfriskninger og mat og is. Her er det også en hyggelig peisestue samt adgang til solbadeterrasse.
Til orientering: Da alle husene har individuelle eiere, kan innredning og utstyr variere fra hus til hus. Bildene som annonserer husene avspeiler ikke alle husenes innredning og utsmykking.
Åpningstider basseng: 15.mai – 1.september
Åpningstider aktiviteter: 1. april – 1. november.

Priser/Bestilling