Danferie – Feriehus og feriesenter i Danmark

Fiskenæs

Fasiliteter

Innendørs

Utendørs

Området

Noen fasiliteter er mot betaling
Prisene inkludert sluttrengjøring. Energiomkostninger kommer i tillegg

 

Fiskenæs Feriesenter

I dette enestående området kan vi tilby opphold i luksuriøse ferieboliger (bygget 2003/2008), hvorav mange har utsikt over vannet.
Fiskenæs er fra naturens side en naturskjønn halvøy med bøkeskog og åpne områder.

Området ligger i le og er lett tilgjengelig fra sjøsiden, man trenger bare passere broen ved Egernsund. Når været ikke er optimalt for utendørs aktiviteter kan familien boltre seg i det innbydende subtropiske badelandet, hvor entréen naturligvis er gratis for våre gjester. I høysesong kan det forekomme tidsbegrensning på opphold i badelandet.

Mot betaling kan voksne over 16 år benytte det store, flotte wellnessområdet som har et rikt tilbud av fasiliteter og behandlinger. Når sulten melder seg kan man spise enten i feriesenterets uformelle bistro med stor solterrasse, eller i den innbydende og flotte restauranten med utsiktsterrasse.Overnatting
Feriehusene er på ca. 80 – 100 m2 og i 1 – eller 1 ½ plan med plass til 6-8 personer fordelt på 3-4 soverom, alle med dobbeltseng.
Den flotte stuen har vedovn, tv og stereoanlegg og det åpne kjøkkenet er velutstyrt med bl.a. oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.
1-plans husene er ideelle for familier som ønsker felles hygge og samvær i den lyse stuen. 1 ½-plans husene gir familien mulighet til å dele seg opp i to oppholdsrom med hver sin etasje til uavhengige aktiviteter. (Trappegitter for småbarn kan leies i resepsjonen.)

Begge hustyper har en herlig, stor terrasse hvor man kan utfolde seg, og 1 ½-plans husene har i tillegg en hyggelig balkong utenfor stuen i 1. etasjen.
Samtlige hus er luksuriøst møblert og utstyrt med vaskemaskin og tørketrommel, og baderommet har både spa og sauna samt dusj. I tillegg er det et separat toalett med håndvask. Parkeringsmuligheter ved huset.

Priser/Bestilling