Danferie – Feriehus og feriesenter i Danmark

Blokhus

Fasiliteter

Innendørs

Utendørs

Området

Noen aktiviteter er mot betaling
Prisene er inkludert sluttrengjøring. Energiomkostninger: strømforbruk kommer i tillegg.
Øvrige omkostninger: Husdyr: 275 DKK pr. husdyr.

Sol, sjø og idyll på Danlands Feriesenter i sjarmerende Blokhus
Ferieleiligheter med balkong eller terrasse. Subtropisk badeland, mosjonsbasseng, spa, svømmebasseng, fitness og wellness, samt sand, vann og sanddyner som ligger rett utenfor.

Nyt sommeren på hotel Danland i Vestkystens mest kjente ferieby, Blokhus. Gå på “strøgtur” med fortauskafeer og sommerbutikker og opplev byens herlige stemning på de mange restaurantene.

Blokhus er minst like hyggelig utenom sommersesongen. Når bladene faller, og byen girer ned til et roligere tempo, blir det bedre plass i butikkene og på de hyggelige restaurantene og kafeene.

Rett utenfor hotellet strekker Nordeuropas beste badestrand seg fra Rødhus i syd til Løkken i nord. Fra hotellet kan dere nyte en fantastisk utsikt ut over det imponerende havet. Bak sanddynene ligger et praktfullt plantasjelandskap, som er som skapt til familiens utflukter.

Feriens høydepunkt er det subtropiske badeland. Her kan dere boltre dere i bølgene, uansett hva værgudene byr på. Kjenn suset i den store vannsklia, svøm noen lengder baner i mosjonsbassenget eller slapp av i boblebadet, badstua eller i poolbaren. Alle leiligheter har balkong eller terrasse, samtidig med at en stor del av 2-romsleilighetene har naturutsikt.

Trenger musklene en oppstramming, eller har du bare lyst å slappe av og bli skjemt bort, har du mulighet for begge deler i feriesentrets fitness- og wellnessområde, som du kan lese mer om her.

Bestilling/priser