Danferie – Feriehus og feriesenter i Danmark

FERIESENTER​

24 feriesentre, jevnt fordelt over hele Danmark

med valgfri inn- og utflyttingsdato! På de fleste senterne er det badeland med gratis adgang for gjestene som bor på senteret. Vi har selv vært på de aller fleste senterne og kjenner områdene, så spør oss gjerne om tips.

Et godt tips: Legg ferien med ut- og hjemreise utenom lørdagene og spar mye på fergebilletten som vi også gjerne hjelper dere med.

Feriesenter i Danmark med Danland - Danmarks best beliggende feriesentre!

Ta ferien din i Danmark på et Danland Feriesenter. Her kan du finne den ferieboligen eller ferieleiligheten du ønsker på et av våre 24 feriesentre – 11 av våre feriesentre har eget badeland. Hos Danland Feriesenter kan du oppleve nesten alle sidene av det danske ferielandet – fra Bornholms rå klippenatur til Vesterhavets enorme bølger – fra Sydfyns hyggelige småøyer til Nord Jylland fantastiske lys – eller fra hedelandets lyngkledde bakker til de historiske midtbyene.

Med Danland har du muligheten til å finne et feriesenter til miniferien, badeferien eller familieferien. Eller hva med et weekendopphold eller et deilig wellnessopphold. Mulighetene er mange! Her på den siden finner du en oversikt over våre feriesentre i Danmark. Felles for dem alle, er deres mange aktivitetstilbud for hele familien, samt den fantastiske beliggenheten i naturskjønne omgivelser nær havet.

Klikk på et feriesenter i oversikten nedenfor og les mer om hva vi kan tilby.

Med Danland Feriesenter får du:

Har du et spørsmål eller trenger du hjelp til å bestille feriesenter? Ring til oss på tlf.: +47 69 88 33 70

ALLE