Danferie – Feriehus og feriesenter i Danmark

Hytteformidling

Wellness-senteret byr på ekte nytelse i avslappende og rolige omgivelser. Vi har relaxområde med boblebad, tyrkisk bad, fellesbadstue og flere bassenger med forskjellige former for vannmassasje. Nyt gratis kaffe eller te, mens du leser en avis.

Ønsker du å skjemme deg selv bort, kan vi anbefale en time hos vår massør som kan tilby massasje, også med Hot Stone, og forskjellige former for kroppsinnpakninger.

Kun adgang for personer over 16 år.

Ha stedet for deg selv! Vi kan også lage spesialavtaler, hvor du har mulighet for å leie Wellness-senteret og holde ditt eget arrangement. Vi hjelper naturligvis til med forberedelsene.

Ring og hør nærmere på +45 9673 0729

Åpningstider

Wellnessentret har åpent
Hverdager: 08.00 – 11.00 og 15.00 – 21.00
Lørdager og søndager: 08.00 – 18.00

Priser

1 besøk i Fitness/Wellness kr. 75,00
1 besøk i Wellness kr. 50,00
Månedskort kr. 425,00
10-klipps kort kr. 425,00

Bodywellness

Besøk senterets profesjonelle massør og få løsnet ømme muskler. Eller ta en ansiktsbehandling og opplev en luksøriøs fornemmelse i både kropp og sjel.
Les mer om Feriecenter Blokhus

Feriecenter Fiskenæs

En royal opplevelse – gjør noe godt for deg selv. Ta et pusterom i hverdagen, slapp av og stress ned. Lad opp, få ny energi og bli klar til fremtidige utfordringer.

Velværeaften

Når har du sist gjort noe godt for deg selv? Nå har du sjansen til å få en god opplevelse sammen med din partner eller et par venner. Vi møtes kl. 18.30, hvor vårt personale ønsker velkommen med en velkomstdrink.

Nyt den varme solen hele året rundt

Hver dag kan du nyte varmen fra vår sol og la kroppen bli fin og brun. Solariet er åpent hver dag i Wellnessavdelingens åpningstider.

Hamam – Tyrkisk bad

Tradisjonen for tyrkisk bad går langt tilbake til tiden før det tyrkiske folk bosatte sig i Anatolia. Da tyrkerne kom til Anatolia tok de badetradisjonen med seg, men ble konfrontert med både romernes og byzantinernes egne tradisjoner med mangfoldige lokale variasjoner.

Wellbeing ansiktsbehandling

Alle behandlinger består av hudananlyse med tilsvarende rådgivning. Starter med avspennende velkomstmassasje på ansigt og føtter, rens, peeling, ytterligere 2 x massasje (Darphins ansiktsmassasje og lymfedrenasje), 2 forskjellige spesialmasker med mineraler, oppstrammende øyeserum og øyekrem, ansiktsserum og dagkrem.

Les mer om Feriesenter Fiskenæs

Vi har et stort utvalg innen barneferie – familieferie – feriesenter – golfreiser – sommerferie og badeland i Danmark.