Korpstur i Danmark

ForsideGruppeturerKorpstur i Danmark

Når korpset/koret skal på tur er Danmark en nær og kjær destinasjon. Vi har 27 sentre jevnt fordelt over hele Danmark, og blant disse er spesielt Blokhus og Sæby Søbad populære steder å reise.

Det er flere grunner til dette:

  • kort avstand til fergeleiene i Hirtshals og Frederikshavn.
  • feriesenterne holder veldig bra standard med bl.a. gratis adgang til eget badeland (ikke innendørs badeland i Sæby) og øvingslokaler. Det stilles ingen krav til lengde på oppholdet utover to sammenhengende overnattinger.
  • alle våre feriegjester får et rabatthefte til de beste severdighetene og attraksjonene i Danmark. Her kan vi tilby opp til 20 % rabatt på inngangsbilletten for 2 voksne og opp til 3 barn (per leilighet). Dere kan naturligvis besøke alle de severdighetene og attraksjonene, dere ønsker. Blant attraksjonene som heftet gjelder til finner dere Legoland, Jesperhus Blomsterpark, Djurs Sommerland m.fl. Heftet utleveres ved ankomst til feriesentret og gjelder kun for våre gjester.
Vi tilrettelegger transport, overnatting, konserter, opptredener, øvingslokaler og alt dere måtte ønske for å få en vellykket tur.
DanFerie har over 20 års erfaring med å sende nordmenn til Danmark. Vi samarbeider med Color Line, Stena Line, Fjord Line og DFDS og har dermed de beste forutsetningene for å sette sammen en pakke for hele turen, til best mulig pris.
Send oss gjerne en uforpliktende forespørsel om korpstur og vi hjelper dere med glede.