Kurs

Feriesenterne våre er også kurs- og konferansesenter!

Vi er først og fremst kjent for å innlosjere feriegjester det danske ferieland, men det er faktisk også mulig å holde kurser og konferanser hos oss. Seks av Danlands feriesentre har gått sammen om et felles kurskonsept, Danland Kurs- og møtesteder, der produktet selges som «Et avslappende alternativ til hoteller og konferansesentre».

Idéen er, at kursarrangøren i vid utstrekning har mulighet for å sette sammen en kurspakke selv. Du velger selv hvor mange deltagere som skal bo sammen, hva de skal spise og hvor møteaktivitetene skal foregå. Vi står gjerne til rådighet med å hjelpe dere å sette sammen en kurspakke eller så kan du selv velge en av våre ferdige møtepakker.

Annerledes rammer rundt konferanser og møter

Danlands 6 kurs- og møtesteder kjennetegnes ved en uformell og avslappet atmosfære der alle senterne ligger i naturskjønne omgivelser ved Danmarks kyster. Her er det plass til en «walk and talk» langs stranden eller til å få blåst gjennom tankene mellom to møter.

Hos Danland Kurs- og møtesteder kan dere avholde konferansedøgn, dagmøter og kveldsmøter med alt fra 4 til 300 deltagere. Bruk konferanselokalene og boligene våre til øvelser og gruppearbeid og utnytt våre mange fasiliteter til eksempelvis teambuilding. Alle våre kurssentre er omgitt av flott natur og ligger tett ved havet.

Vi tar oss selvfølgelig av fergebilletter og transport i Danmark dersom det er ønskelig.
Danland Kurs- og møtesteder tilbys på følgende feriesentre: